SeneCura SeniorCentrum Chrudim

Zahradní slavnost SeniorCentra Chrudim

I v našem SeniorCentru Chrudim proběhla krásná Zahradní slavnost. Na úvod paní ředitelka přivítala všechny přítomné klienty, rodinné příslušníky a další pozvané hosty. Pozvala všechny přítomné na naši výbornou kuchyni, kterou si připravil náš šéfkuchař Jan Doležal se svým týmem. Dále všechny pozvala do fotokoutku, aby si se svými blízkými vytvořili vzpomínku.

K poslechu a k tanci doprovázela celou Zahradní slavnost kapela Trdlo. V průběhu slavnosti si pro nás klienti připravili představení elektrických vozíků, které si běžně mohou vypůjčit a vyrazit na krátký výlet. Dále nám společně s pracovnicí fitness centra zazpívali písně jako Ta naše písnička česká, Na tom pražském mostě aj. v doprovodu harmonikáře.

Na závěr slavnosti na klienty čekalo krásné překvapení, kdy si na papír mohli napsat krátký vzkaz či přání, které si poté mohli společně vypustit na balóncích nafouknutých héliem. Paní ředitelka své přání prozradila již v úvodu, a to, že by si přála pevné zdraví pro všechny zúčastněné, abychom se všichni sešli na další možné akci, a aby si Zahradní slavnost všichni užili naplno.

Moc děkujeme všem, kteří přišli a strávili s námi hezké odpoledne. Zároveň chceme poděkovat všem, kteří se sladili do barev slavnosti, kterými byla oranžová a červená.

Předchozí článekDalší článek