SeneCura SeniorCentrum Chrudim

Poděkování našemu domovu a celému týmu

Vážený pane řediteli,

dovolte mi, abych Vám touto cestou poděkovala za úžasnou péči o seniory ve Vašem zařízení.

Svou mamku, paní Hlínovou, jsem do Vašeho zařízení umístila před 2,5 roky a od té doby není nic, co bych mohla v péči o ni vytknout. Ba naopak. Kromě péče jsou to i setkání, která pořádáte během celého roku: zahradní slavnosti, vánoční večeře při svíčkách nebo zabijačkové hody. To vše jsou akce nad rámec péče o seniory, které však dokážou zpříjemnit pobyt v tomto zařízení a zároveň sblížit rodinné příslušníky.

Někdo by mohl namítnout, že pobyt těchto seniorů v soukromém zařízení se dostatečně platí a od toho se všechno odvíjí, ale já vím, že tomu tak není. Něco o penězích je, ale tady je to především o přístupu Vás a Vašeho personálu k seniorům, což je ve stáří to nejdůležitější. Celému Vašemu kolektivu za to patří velké poděkování.

Moje mamka si např. oblíbila sestřičku Šárku.  V posilovně s ní cvičí a pomáhá jí v tom, aby začala opět chodit. Dodává jí sílu a motivaci, povídá si s ní a je jí velkou oporou. Někdo to může brát jako samozřejmost, ale já jsem jí za všechno nesmírně vděčná.

Ano, žádné zařízení nemůže nahradit domov, ale to Vaše se tomu opravdu hodně přibližuje. Přála bych si, aby každý starý člověk, o kterého se rodina už nedokáže adekvátně postarat, mohl prožít zbytek života v pohodě a lásce a aby si nepřipadal zbytečně, nechtěně, a nežil v domnění, že je všem na obtíž.

Vážený pane ředitele, pokud by to bylo možné, uveřejněte tento email na Vašich stránkách domova. Moc bych si přála, aby občané věděli, že se v jejich okolí nachází zařízení pro seniory, které nabízí opravdu ty nejlepší služby.

Děkuji.

S pozdravem
Ing. Dana Svobodová

PS: Vážená paní Svobodová, i my Vám velmi děkujeme za krásná slova, která nás hřejí u srdce a dávají smysl naší práci. Tým SeneCura SeniorCentra Chrudim.

 Další článek